Sikerkalauz 2024:
Üzleti tervből tény eredmények

Rövid, egyszerű, logikus, figyelemfelkeltő: milyennek is kell lennie egy jó üzleti tervnek? Hogyan álljunk neki a tervezésnek, és mit tartsunk szem előtt annak érdekében, hogy terveink ne egy íróasztal fiókjának mélyén landoljanak, hanem ténylegesen meg is valósuljanak?

Ebben segíthet az a decemberi díjmentes webinár, amelyet Bende Károly vezetési tanácsadó, interim menedzser tart. 30+ éves vezetői tapasztalattal és vállalkozások létrehozásában, működtetésében, fejlesztésében szerzett gyakorlatával alaposan körbejárja az üzleti terv fogalmát, megtervezését és hatékony megvalósításának menetét, lépéseit.

Sikerkalauz 2024:
Üzleti tervből tény eredmények

2023. december 5. (kedd) 15:00
Az előadás időtartama 45 perc.

Ez a webinár Önnek szól, ha:

  • nem tudja, hogyan készítsen el egy üzleti tervet
  • ha megtervezi valahogyan, de nem tudja, hogyan lehetne igazán hatékony
  • ha van ugyan terve, de nem követi nyomon év közben
  • ha van terve, de valahogy sosem sikerül megvalósítani

Az előadó

Bende Károly portré
Bende Károly

Vezetési tanácsadó, Interim menedzser, Qualified Facilitator®, ECA certified Rendszerszemléletű tréner, Business & management coach

„Építeni, alkotni szeretek. Élvezem a folyamatot, ami az érték létrejöttéig vezet. Számos vállalkozás és vállalat megalapozásában, létrehozásában, fejlesztésében és működtetésében vettem részt szerteágazó szerepekben.

  • 30+ éves vezetői tapasztalat
  • 130+ szervezet-, működés-, folyamat-, vezető- és teamfejlesztési projekt
  • gazdasági irányítás, HR, logisztika, projektvezetés, IT, értékesítés területén operatív tapasztalat

A kapott visszajelzések alapján erősségem a megértés, inspiráció és támogatás, ötvözve a tapasztalatra épülő komplex látásmóddal.”