Csapatunk

Bende Károly

Vezetési tanácsadó, Interim menedzser, Qualified Facilitator®, ECA certified Rendszerszemléletű tréner, Business & management coach

Bende Julianna

DISC Viselkedés- és Személyiségprofil tanácsadó/tréner, ECA certified HLC coach, Structogram instruktor, Jóga oktató

Gőcze László

Üzleti tanácsadó

Dr. Szűcs Bálint

Ügyvéd

Molnár-Bende Polett

Ügyfélszolgálat kapcsolattartó

Igen, meséld el a történeted. Oszd meg a tapasztalataidat. Mondd el mindenkinek, hogy lehetséges, és mások is felbátorodnak, hogy szembenézzenek a saját hegyükkel.

P. Coelho, Kézikönyv hegymászáshoz

Válasszon minket!

Jó döntést hoz!

0

+

év tapasztalat

0

+

projekt

0

+

elégedett ügyfél

Összekapaszkodó kezek

Tagságok

Európai Coaching Szövetség logó

Európai Coaching Szövetség

Az Európai Coaching Szövetség professzionális coach-ok együttműködő szövetsége. Célja a coaching és a tanácsadás hivatásra és munkára vonatkozó minőségi követelményeit a nyilvánosság, valamint a szakemberek és az érintettek felé közvetíteni és elérhetővé tenni. A Szövetség 1995-ben alakult, székhelye Düsseldorf. Az ECA vállalkozások, vezetők és teamjeik partnere. A Szövetség különösen fontosnak tartja a minőségi standardok biztosítását a coach hivatáskörében. Az ECA 2001-ben széleskörűen megfogalmazta a minőségi alapelveket, és professzionális coach-ok részére különböző licenc fokozatokat alakított ki.

Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetsége logó

Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetsége

A Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetsége a tagok és a társadalom érdekében összefogja mindazon vezetési tanácsadó cégeket és tanácsadókat, amelyek szigorú szakmai és etikai követelményeket elfogadva elősegítik a vezetési tanácsadási szakma megbecsülését, szakmai szabályainak kialakítását és azok megtartását. A vezetési tanácsadó szakma közel egy évszázados múltra tekint vissza a világon. A VTMSZ teljes jogú tagja az Európai Menedzsment Tanácsadók Szövetségének (FEACO) és az ICMCI (Vezetési Tanácsadó Intézetek Nemzetközi Tanácsa) szervezeteknek. A minőségi tényezők és kompetenciák terén elemi érdeke a tanácsadónak és az ügyfélnek egyaránt, hogy átlátható és ellenőrizhető keretek között szerveződjenek a tanácsadási projektek.

Vállalható Üzleti Kultúráért logó

Vállalható Üzleti Kultúráért

A Vállalható Üzleti Kultúráért kezdeményezés olyan cégeket köt össze és formál közösséggé, melyek a teljesítményt és az értékteremtést tekintik a működésük valódi mércéjének, és egyetértenek abban, hogy a piaci verseny ugyanúgy fejleszti őket, mint a win-win típusú üzleti együttműködések. A pozitív szemléletük alapja a megszerzett tudás és a folyamatos fejlődni akarás. Mélyen hisznek abban is, hogy a teljesítményükkel más cégek számára is referenciaként szolgálhatnak, és hozzájárulhatnak ahhoz, hogy Magyarország egy jobban működő, versenyképes ország és még jobb hely legyen.

Kérjen visszahívást!

Kapcsolat