Csapatunk

Bende Károly

Vezetési tanácsadó, Interim menedzser, Qualified Facilitator®, ECA certified Rendszerszemléletű tréner, Business & management coach

Bende Julianna

DISC Viselkedés- és Személyiségprofil tanácsadó/tréner, ECA certified HLC coach, Structogram instruktor, Jóga oktató

Gőcze László

Üzleti tanácsadó

Dr. Szűcs Bálint

Ügyvéd

Dr. Kollár György

Certified Scrum Master (ScrumAlliance), Business and Life Coach (ICF level 2)

Molnár-Bende Polett

Ügyfélszolgálat kapcsolattartó

Igen, meséld el a történeted. Oszd meg a tapasztalataidat. Mondd el mindenkinek, hogy lehetséges, és mások is felbátorodnak, hogy szembenézzenek a saját hegyükkel.

P. Coelho, Kézikönyv hegymászáshoz

Válasszon minket!

Jó döntést hoz!

0

+

év tapasztalat

0

+

projekt

0

+

elégedett ügyfél

Összekapaszkodó kezek

Tagságok

Európai Coaching Szövetség logó

Európai Coaching Szövetség

Az Európai Coaching Szövetség professzionális coach-ok együttműködő szövetsége. Célja a coaching és a tanácsadás hivatásra és munkára vonatkozó minőségi követelményeit a nyilvánosság, valamint a szakemberek és az érintettek felé közvetíteni és elérhetővé tenni. A Szövetség 1995-ben alakult, székhelye Düsseldorf. Az ECA vállalkozások, vezetők és teamjeik partnere. A Szövetség különösen fontosnak tartja a minőségi standardok biztosítását a coach hivatáskörében. Az ECA 2001-ben széleskörűen megfogalmazta a minőségi alapelveket, és professzionális coach-ok részére különböző licenc fokozatokat alakított ki.

Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetsége logó

Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetsége

A Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetsége a tagok és a társadalom érdekében összefogja mindazon vezetési tanácsadó cégeket és tanácsadókat, amelyek szigorú szakmai és etikai követelményeket elfogadva elősegítik a vezetési tanácsadási szakma megbecsülését, szakmai szabályainak kialakítását és azok megtartását. A vezetési tanácsadó szakma közel egy évszázados múltra tekint vissza a világon. A VTMSZ teljes jogú tagja az Európai Menedzsment Tanácsadók Szövetségének (FEACO) és az ICMCI (Vezetési Tanácsadó Intézetek Nemzetközi Tanácsa) szervezeteknek. A minőségi tényezők és kompetenciák terén elemi érdeke a tanácsadónak és az ügyfélnek egyaránt, hogy átlátható és ellenőrizhető keretek között szerveződjenek a tanácsadási projektek.

Vállalható Üzleti Kultúráért logó

Vállalható Üzleti Kultúráért

A Vállalható Üzleti Kultúráért kezdeményezés olyan cégeket köt össze és formál közösséggé, melyek a teljesítményt és az értékteremtést tekintik a működésük valódi mércéjének, és egyetértenek abban, hogy a piaci verseny ugyanúgy fejleszti őket, mint a win-win típusú üzleti együttműködések. A pozitív szemléletük alapja a megszerzett tudás és a folyamatos fejlődni akarás. Mélyen hisznek abban is, hogy a teljesítményükkel más cégek számára is referenciaként szolgálhatnak, és hozzájárulhatnak ahhoz, hogy Magyarország egy jobban működő, versenyképes ország és még jobb hely legyen.

Kérjen visszahívást!

Kapcsolat