Kiválóak vagytok. Gratulálunk!

Velünk ide kerül a legtöbb ügyfelünk. Ez a cél. – Amire figyelj: „A csúcson mindig van hely, de annyi sosincs, hogy leülhess.” (Tarjányi Péter)

Ajánlott megoldásunk:

Vezetési tanácsadás

A vezetési tanácsadás hasznos lehet számos helyzetben, amikor egy vállalat vezetője vagy tulajdonosa fejleszteni szeretné a cég teljesítményét és hatékonyságát.

Workshop – Csoportos műhelymunka

A workshop olyan strukturált folyamat, amely során egy képzett facilitátor dolgozik együtt a témában kompetens személyek csoportjával, meghatározott cél elérése érdekében. A workshop interaktív, közösségi megközelítése a résztvevőket kreatív gondolkodásra, tapasztalataik és ötleteik megosztására, és közös munkára készteti az adott célok eléréséért. A workshopok a tréningekhez hasonlóan interaktív, gyakorlati tevékenységekből állnak, amelyek lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy együttműködjenek, és a lehető legjobb eredményt hozzák ki az adott témából. Időtartamuk jellemzően rövidebb, mint a tréningeké, és az eredmények rövid időn belül észrevehetők és értékelhetők.

Tréning – Csoportos kompetenciafejlesztés

A kompetenciafejlesztő tréningek célja, hogy a résztvevők, akik többnyire vezetők, a munkájukhoz szükséges ismereteiket, készségeiket bővítsék, fejlesszék. Tréningjeink gyakorlatban alkalmazható tudást adnak át az önismeret, a kommunikáció, a csapatmunka és a konfliktuskezelés területén. A tréning hatására a vezetők jobban értik a szervezetük működését, önmaguk és kollégáik motivációit. A kompetensebb vezetők körül jobb a munkahelyi légkör, a munkatársaik elkötelezettebbek, ügyfeleik elégedettebbek.

Szeretné emailben is megkapni az eredményét? Akkor töltse ki az űrlapunkat!