Üzleti tervből tény eredmények: még regisztrálhat ingyenes webinárunkra

Közeleg a „Sikerkalauz 2024 - Üzleti tervből tény eredmények” című ingyenes webinárunk, amely 45 percben járja körül, hogyan készül a jó üzleti terv, és azt hogyan válthatjuk valós, mérhető eredményekre.

Aki vállalkozást szeretne indítani vagy egy meglévőt akar hatékonyabban működtetni, annak ismerősen csenghet az üzleti terv kifejezés. És bár az interneten leírásokat, tanácsokat és számos példát is lehet találni üzleti tervünk elkészítéséhez, a megvalósítás mégsem mindig egyszerű – már ha olyan végeredményt szeretnénk, amely nem egy asztalfiók mélyére fog kerülni, hanem tényleges eredmények követhetik.

Ebben segíthet december 5-én 15 órakor kezdődő „Sikerkalauz 2024 - Üzleti tervből tény eredmények” című ingyenes webinárunk, amire még lehet regisztrálni.

Mi is az az üzleti terv?

Nagyon leegyszerűsítve egy írásos dokumentum – készülhet kézzel vagy számítógépen –, amely leendő vagy már meglévő vállalkozásunk céljainak összegzésére szolgál. Megfogalmazhatjuk benne, milyen célcsoportot célzunk meg a szolgáltatásainkkal, mennyi reklámra, pénzre és milyen egyéb eszközökre lesz szükségünk. Erre egyrészt önmagunk (illetve az esetlegesen bevonható partnerek vagy hitelezők) reális tájékoztatása miatt van szükség, illetve azért, hogy később is ránézhessünk a tervre, célokra. Összefoglaló, tájékoztató jellege mellett tehát egyfajta térképként is szolgál.

Az már egy másik kérdés, hogy milyen a jó üzleti terv. Ha valaki attól tart, hogy napokig csak gondolkodnia, számolnia és gépelnie kell, ez nem feltétlenül igaz. Persze, részletesebben is ki lehet dolgozni, de a jó üzleti terv általában rövid, egyszerű és logikus. És arra is szolgál, hogy az összefoglalt célokkal, tervekkel fel tudjuk kelteni a figyelmet vállalkozásunk iránt.

Hogy mit tartsunk szem előtt a jó üzleti terv elkészítéséhez, abban segíthet ingyenes webinárunk is, amelyet Bende Károly vezetési tanácsadó, interim menedzser tart. 30+ éves vezetői tapasztalattal és vállalkozások létrehozásában, működtetésében, fejlesztésében szerzett gyakorlatával alaposan körbejárja az üzleti terv fogalmát, megtervezését és hatékony megvalósításának menetét, lépéseit.

  • 2023. december 5. (kedd) 15:00
  • Az előadás időtartama 45 perc.

Kinek szól ez a webinár?

Akár most szeretne vállalkozást indítani, akár a már meglévőnek szeretne üzleti tervet készíteni, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá, érdemes jelentkezni, hiszen itt elsajátíthatja a működő, tényleges eredményekre vezető üzleti terv készítésének alapjait.

Akkor is érdemes regisztrálnia, ha megtervezte valahogyan, de nem biztos benne, hogy üzleti terve tényleg hatékony (illetve, ha nem tudja, hogyan lehetne az), vagy ha a nyomon követés, illetve a megvalósítás akadályokba ütközik.

AKI A WEBINÁRT TARTJA: BENDE KÁROLY

Vezetési tanácsadó, Interim menedzser, Qualified Facilitator®, ECA certified Rendszerszemléletű tréner, Business & management coach

„Építeni, alkotni szeretek. Élvezem a folyamatot, ami az érték létrejöttéig vezet. Számos vállalkozás és vállalat megalapozásában, létrehozásában, fejlesztésében és működtetésében vettem részt szerteágazó szerepekben.

  • 30+ éves vezetői tapasztalat
  • 130+ szervezet-, működés-, folyamat-, vezető- és teamfejlesztési projekt
  • gazdasági irányítás, HR, logisztika, projektvezetés, IT, értékesítés területén operatív tapasztalat

A kapott visszajelzések alapján erősségem a megértés, inspiráció és támogatás, ötvözve a tapasztalatra épülő komplex látásmóddal.”